Projeler

Arıcanlar Projeleri

Biz Kimiz?

Kaanat önderleri değiliz, bu ülkenin entellektüelleri de sayılmayız. Bizler bu ülkenin farklı yerlerinde doğmuş, yolları 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık bölümüne girerek kesişmiş, öğrenmeye doyamamış, attıkları tohumların bir gün filiz vereceğine inanan, küçük bir grubuz.

Geleceğin ancak eğitim ile güzelleşeceğini düşünen, eğitimin vereceği meyvaların da düşünüldüğünün tersine, çok çok vakit almadan büyüyeceğini bilen ve bu amaçla çabalayan dostların biraraya geldiği, büyümeyi hayal eden küçük bir grup. Büyük işler yapmıyoruz belki, hayallerimiz var yapabilmek için.

Eğitim sisteminin bu kadar çekiştirildiği ve zorlandığı günümüzde gördük ki, bir çok okulumuzda bir oda da olsa kütüphane, okuma odası yok. Bu okullarda okuyan çocuklarımız, yarının işçileri, emekçileri, mühendisleri, yöneticileri, akademisyenleri olacaklar. İçinde kitap okuyabilecekleri, eğlenceyle eğitimi birleştirebilecekleri kütüphaneleri hakedeyorlar. Düşündük ki ulaşabildiğimiz okullara bu eksiklerini kazandıralım. Bu okullarda okuyan tüm çocukların da başka çocuklar gibi kitaplara ulaşma hakkı olsun.  Geleceğe giden yolda, çevrelerinde güzel şeyler görerek büyüsünler. Güzel yarınları düşlemeleri daha kolay olsun.

Bir tek çocukta okuma sevgisi ortaya çıkarabilmek ya da bir tek çocuğun kütüphanemizde mutlu vakit geçirmesi bile bizlerin yaptığı her şeyden çok daha değerli olacak.

Arı bize öğrenmeyi öğreten kurumun simgesi, canımız çocuklarımıza aktarmamız gerekenler olduğuna inanıyoruz. Bizler küçük şeyler yapmaya çalışan, küçük bir grubuz. Öğrene, öğrene büyüyeceğiz.

Arıcanlar Kütüphanesi

Arıcanlar Kütüphanesi 2

Önerilenler
Projeler

Arıcanlar Kütüphanesi

Lorem Ipsum Nedir? Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir.
Devamı
Projeler

Arıcanlar Kütüphanesi

Lorem Ipsum Nedir? Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir.
Devamı
Bülten
Güncel haberleri takip edebilmek için kaydolun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir